Дорадо у виноградному листі

ІНГРЕДІЄНТИ:

Тушка дорадо – 250 г

сіль, перець по 2 г

лайм – 30 г

грейпфрут – 100 г

тим’ян – 2 г

оливкова олія – 30 г

біле вино – 30 мл

листя винограду – 10 г

базилік – 3 г    

помідори-чері – 4 шт

приправа до риби – 2 г

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:

1. Готуємо спершу маринад: змішуємо сіль, перець, приправу до риби, тим’ян, цедру лайма, біле вино. Дорадо залишаємо на 20 хв. у цьому маринаді.

2. Філе риби фаршируємо базиліком, помідорами-чері, грейпфрутами, очищеними від шкірки. Замотуємо рибу в листя винограду та запікаємо 25 хв. при температурі 190 градусів.

Через півгодини наша корисна страва готова! Смачного Вам бажає Ваш улюблений сімейний ресторан Na Pagorbi 

 

 

Друк в журналі "People UA" №4(56), весна 2022