Дорадо у виноградному листі
ІНГРЕДІЄНТИ:
Тушка дорадо – 250 г
сіль, перець по 2 г
лайм – 30 г
грейпфрут – 100 г
тим’ян – 2 г
оливкова олія – 30 г
біле вино – 30 мл
листя винограду – 10 г
базилік – 3 г
помідори-чері – 4 шт
приправа до риби – 2 г
СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:
1. Готуємо спершу маринад: змішуємо сіль, перець, приправу до риби, тим’ян, цедру лайма, біле вино. Дорадо залишаємо на 20 хв. у цьому маринаді.
2. Філе риби фаршируємо базиліком, помідорами-чері, грейпфрутами, очищеними від шкірки. Замотуємо рибу в листя винограду та запікаємо 25 хв. при температурі 190 градусів.
Через півгодини наша корисна страва – готова! Смачного Вам бажає Ваш улюблений сімейний ресторан Na Pagorbi
Опубліковано лютий 2022. Друк в журналі "People UA" №4(56), весна 2022