Сендвіч з гірчицею

Часу на приготування смачної страви стає все менше. Навіть у столиці відкрили переший молекулярний ресторан. Але не потрібно їхати кудись для того, щоб зекономити час.

ІНГРЕДІЄНТИ

Пшеничні булки  - 2 шт

Огірки солені маленькі 8 шт

Вітчина – 4 штаточки

Салатний лист – 2 шт

ДЛЯ СОУСУ

Оливкова олія – 3 ст. ложки

Гірчиця – 3 ст. ложки

Сік лайма – 2 ст. ложки

Зелень укропу

ПРИГОТУВАННЯ

Час приготування: 10 хв. Щоб зробити соус варто лише змішати усі інгредієнти. Потім розріжте булки і змажте кожну  соусом. На одну половинку булки викладіть шматочок вітчини, салатний лист і декілька огірочків і накрийте іншою половинкою. Сендвіч готовий!   

Опубліковано "Лише Насолода" № 4(26) жовтень-листопад 2013