«NA PAGORBI – це гостинність передусім»
У цьому році відбулося гучне відкриття сімейного ресторану NA PAGORBI, на якому відгримів виступ гурту «БЕZ ОБМЕЖЕНЬ» та було представлене меню із стравами кухні ф’южн. Саме в цьому закладі відпочинку відбулася й церемонія нагородження Премією «Люди року. Волинь». В ексклюзивному VIP-інтерв’ю для читачів People UA керівник ресторану Тетяна Дембіцька розповіла, в яких країнах переймала ресторанний досвід, які шеф-кухарі допомагали створювати меню та яка страва є візитною карткою сімейного ресторану NA PAGORBI, що будується поряд ресторану, про новорічні корпоративи та про резиденцію Діда Мороза на території закладу відпочинку.
Довідка
Персона: Дембіцька Тетяна Юріївна
Посада: керівник сімейного ресторану NA PAGORBI
Знак зодіаку: Овен (ДН: 30 березня)
Життєве кредо:життя – це подорож
Сімейний стан: виховує доньку
В дитинстві мріяла стати директором банку
Важлива подія в житті народження доньки
Бізнес для неї – це натхнення та люди навколо
Влада для неї – це можливість щось змінювати
Вишукане дійство: Премія «Люди року. Волинь»
Історичне місце: Греція
Класний фестиваль: «Ніч у Луцькому замку»
Незабутній концерт: співачки Rihanna
Вражаючий музей: історичний музей в Лондоні
Феєричне шоу: Новий рік в Лондоні
Отримана нагорода: ресторан NA PAGORBI отримав перемогу в номінації «Відкриття року» в рамках Премії «Люди року-2021.Волинь»
Освіта: бакалавр міжнародних відносин ВНУ, магістр міжнародних відносин (Польща),післядипломна освіта у Лондоні
Улюблений фільм: «Відпустка по обміну»
Музика: pop
Книга: «Біографія М. Обами»
Авто: Toyota
Вид спорту: бальні танці
Вид відпочинку: море
Страва: риба форель
Напій: біле вино
Ідеальний дім – це мій
Справжній смак життя – це рідні люди поруч
PeopleUA: 12 серпня 2021 року відбулося грандіозне відкриття сімейного ресторану NA PAGORBI. На чому Ви зробили акцент під час запуску Вашого закладу відпочинку, щоб заохотити відвідувачів?
Тетяна Дембіцька: По-перше, що хотілось показати, – це вишуканий інтер'єр нашого ресторану, тому організували церемонію відкриття в приміщенні. По-друге, ми прагнули представити кухню, тому меню було створене для відкриття не фуршетне, а з повноцінними стравами. Хоча меню постійно має бути в розробці відповідно до сезону, якісь страви змінюються, а якісь удосконалюються. Родзинкою офіційного відкриття нашого ресторану був незабутній виступ гурту «БЕZ ОБМЕЖЕНЬ».
People UA: NA PAGORBI – сімейна справа. Господарями є Ви та ваші батьки: засновниця Надія Дембіцька, генеральний директор – Юрій Дембіцький. Як Ви колективно прийшли до ідеї створення саме ресторану? Розкажіть свою історію.
Тетяна Дембіцька: Я навчалась за кордоном. Ми з мамою часто подорожували і відвідували різні цікаві заклади відпочинку. Я завжди хотіла відкрити маленьке кафе. Подорожуючи Грецією, нам дуже сподобалися кафе сімейного типу, де до гостей виходить сам власник, а за ним всі його рідні.
Будівництво ресторану тривало близько двох років, і вже на початку літа 2021 року воно було завершене. Проте до офіційного відкриття 12 серпня ресторан працював у тестовому режимі, аби налагодити усі процеси досконально.
Peoplе UA: Чи довго думали над тим, як назвати ресторан? І чому назвали його NA PAGORBI?
Тетяна Дембіцька: Ви навіть не уявляєте, скільки назв ми перебрали, шукаючи правильний варіант. В один момент ми подивилися, що є навколо нас. Пагорби, і ми– на пагорбі. Відтак прийшла назва NA PAGORBI.
People UA: Ви працювали певний час у ресторанній справі, а де переймали ресторанний досвід? І хто налаштовував Вам технологічний процес? Які шеф-кухарі допомагали створювати меню ресторану NA PAGORBI?
Тетяна Дембіцька: Я працювала в ресторанах не лише в Україні, а й Польщі, Греції, Лондоні. Передусім, ми намагались розібратися у всіх процесах самі, бо хотілось вивчити усі тонкощі зсередини. Різні спеціалісти мають різні думки, тому нам спершу потрібно було зрозуміти самим, яку концепцію закладу ми бажаємо мати і яких гостей зможемо в ньому приймати.
В основу меню лягли страви кухні ф’южн. Спочатку навчав персонал шеф-кухар, який приїхав з Єгипту. Згодом ми запросили шеф-кухаря зі Львова. Хороша кухня – це 90% успіху ресторану. Повірте, який би гарний не був заклад, чи який би привітний не був персонал, але люди, зазвичай, повертаються в ресторан за смачною їжею.
Досвід – це, безумовно, чудово, але вчитися новому потрібно постійно. Тому ми навчаємо персонал й проводимо цікаві тренінги. Наш адміністратор має великий досвід роботи, і сьогодні вона стежить за усіма тонкощами, процесами, роботою працівників закладу.
Peoplе UA: Ви певний час проживали за кордоном. Чому повернулися в Україну, а не залишилися жити там?
Тетяна Дембіцька: Я хочу сказати, щоб люди не думали, що за кордоном краще. Направду, там потрібно ще більше працювати, ніж тут, аби домогтися успіху. І там ти завжди будеш чужий. А тут, в Україні, проживають рідні і близькі люди, тут є надійні друзі, тут є опора. Мені подобається Луцьк, бо це взагалі сімейне місто, комфортне для життя. Відповідно, тому я повернулася на Волинь, і тут ми разом розвиваємо сімейний бізнес.
People UA: Заклад відпочинку NA PAGORBI знаходиться поряд Луцька у селі Лище. Чому саме це місце Ви обрали для будівництва ресторану? Екстер’єр NA PAGORBI схожий на дерев’яну затишну колибу, а всередині ресторану сучасний елегантний інтер’єр з неповторною люстрою по центру закладу. Хто придумав таке цікаве поєднання, здавалося б, зовсім не поєднуваних елементів?
Тетяна Дембіцька: Нам просто дуже сподобалось це місце на пагорбі, поряд озера, куди прилітають лебеді. Будучи на пагорбі, люблю спостерігати неймовірний захід сонця. Тут раніше було просто поле, а тепер ресторан NA PAGORBI.
Щодо екстер’єру, то варто відмітити, що нам завжди імпонували колиби у Польщі, але ми трішки удосконалили вигляд будівлі з натурального дерева на свій смак. Всередині ресторану є кришталева люстра, яку дуже хотіла мама і яку так полюбили відвідувачі ресторану NA PAGORBI. Це ексклюзив, адже вона виготовлена на замовлення спеціально для нашого ресторану дизайнером із Києва. Найцікавіше, що це ручна робота і кожна деталь складалася руками дизайнера.
People UA: Яка страва є візитною карткою сімейного ресторану NA PAGORBI? Якими фішками дивуєте гостей?
Тетяна Дембіцька: Сьогодні візитівкою нашого ресторану є форель-шоу. Форель виходить неймовірно соковитою і смачною. І цю страву найчастіше замовляють на бенкети.
Ми завжди намагаємось приємно здивувати подачею страви, щоб відвідувачі, побачивши смачну їжу, відразу захотіли спробувати її.
NA PAGORBI – це гостинність передусім. Поки гості чекають на приготування замовлення, можуть посмакувати стравами-компліментами від шефа, які подаємо відразу. Після того, як насолодилися стравами, офіціант подає алкогольний комплімент лімончело.
People UA: Актуальним питанням у сфері гостинності нині стало піклування про здоров’я працівників та гостей. Які заходи запровадили Ви, щоб гарантувати безпеку?
Тетяна Дембіцька: Персонал нашого закладу відпочинку 100% вакцинований. Працюють усі в масках. На кухні усі працюють в рукавичках. Повсюду є антисептики. В залах ми завжди намагаємося розсадити людей на відстані, зазвичай, через столик, аби усім було зручно та безпечно відпочивати.
People UA: NA PAGORBI відкрився у непростий час. Які уроки Ви винесли за час роботи в період коронакризи? Які антикризові заходи Ви застосовуєте, щоб утриматися на плаву в умовах карантину?
Тетяна Дембіцька: Так, зараз непростий час у зв'язку з карантинними обмеженнями. Проте у нашої сім’ї є розуміння, що все не робиться в один день, для розвитку потрібний час.
Сьогодні, як ніколи, необхідно бути гнучкими. Варто навчитися пристосовуватися до нових реалій життя. Постійно стежити за законодавством, що дозволено в роботі ресторацій, а що ні. Все постійно змінюється, і потрібно бути готовими до нових змін.
People UA: Чи працює NA PAGORBI на доставку?
Тетяна Дембіцька: Зазвичай, в нашому закладі люди замовляють їжу з собою, ми готуємо страви, фасуємо їх у ланч-бокси, вони приїздять в ресторан і забирають. Тому на доставку поки немає потреби працювати. Але ми плануємо на новорічні свята працювати на доставку, адже ексклюзивні та смачні страви будуть актуальними в святковий період.
People UA: На території Вашого закладу відпочинку тривають будівельні роботи. Розкажіть про свої амбітні плани стосовно розвитку закладу відпочинку?
Тетяна Дембіцька: На території розміщені альтанки та місце для виїзної церемонії зі зручною посадкою для гостей. Але ми прагнемо розвитку, тому будуємо комфортабельний готель, який плануємо завершити до літа, тобто до старту весільного сезону 2022. В перспективі побудувати чани або парні на території закладу відпочинку NA PAGORBI.
People UA: Пані Тетяно, що цікавого плануєте в період новорічних корпоративів? Чи можна організувати свято під ключ в NA PAGORBI та орендувати усю територію закладу відпочинку?
Тетяна Дембіцька: Наш ресторан вміщує до 200 гостей. Є можливість орендуватизаклад NA PAGORBI та провести свято під ключ.
На новорічні корпоративи ми організовуємо святкову програму з Дідом Морозом і Снігуронькою. І хоча багато дат уже заброньовано, але є ще вільні вечори для проведення корпоративних вечірок.
В середині грудня (орієнтовно, починаючи з Миколая) на території нашого закладу відпочинку буде знаходитися резиденція Діда Мороза. Тут буде святкова ярмарка із смаколиками: різні страви з грилю, ароматний глінтвейн тощо. Діти наших гостей зможуть побачити справжнього Діда Мороза і замовити подарунок. Чекаємо Вас!
People UA: Ви позиціонуєте NA PAGORBI як сімейний ресторан, які умови створені для відпочинку з дітками?
Тетяна Дембіцька: Для зручності маленьких відвідувачів закладу відпочинку NA PAGORBI є дитячий майданчик, дитяча зона для ігор та кімната матері-дитини. Плануємо в дитячому просторі встановити телевізор, щоб малечі було ще цікавіше. Робимо часто безкоштовні майстер-класи для дітей у нашому ресторані, які так обожнює малеча.
Peoplе UA: Про що мріє Тетяна Дембіцька?
Тетяна Дембіцька: Мрію, щоб всі були здорові та щоб мої кар’єрні амбіції приносили задоволення.
People UA: У 2021 році ресторан NA PAGORBI отримав перемогу у номінації «Відкриття року» в рамках Премії «Люди року. Волинь» Яке значення для Вас має суспільне визнання, зокрема ця нагорода?
Тетяна Дембіцька: Отримання такої нагороди – це ще більша відповідальність для нас. Це стимул і мотивація працювати ще краще. Відтепер немає права на помилку. Адже дуже багато людей вже знають про нас і хочеться виправдовувати їхні очікування.
Peoplе UA: Традиційне питання від нашого журналу: в чому Ваш секрет успіху?
Тетяна Дембіцька: Я думаю, що успіх ще прийде. В деяких сферах, звісно, я успішна, адже я – хороша мама. Але в бізнесі меж досконалості немає.
Спілкувалася: Олена Бекеша. Фотограф: Аліна Мендак
Макіяж та укладка: Юлія Зімоха. Сукня: Lady L. Локація: NA PAGORBI
NA PAGORBI
Волинська область
c. Лище, вул. Лугова 15
тел.: +38067 110 7001
https://www.instagram.com/napagorbi.lutsk/
https://www.facebook.com/napagorbi.lutsk
Опубліковано People UA №3 (55) зима 2021-2022