Тірамісу

1.   

Інгредієнти для крему: 4 яйця, 8 ст л цукру, 500 г сирка «Маскарпоне. Інгредієнти для печива «Савоярді»: 6 яєць, 180гр.муки, 150гр.цукру.
Печиво я купую готове, хоча знаю як його спекти: відділити білки від жовтків. Взбити жовтки з 50 г цукру. Білки взбити з 100 гр.цукру. З'єднуємо білки, жовтки і муку. Видушуємо з рукава палочки. Тісто посипаємо цукром, даємо вистояти 10хв.і випікати при t 160 °- 10 хв.

2.   

Відділити білки від жовтків. Взбити білки і 4 ст л цукру окремо від жовтків, які також взбити з 4-ма ст л цукру.

3.   

Збиті жовтки вилити в посудину до взбитих білків. Добавляємо по ложці сирок «Маскарпоне». Взбити усе разом до однорідної маси. Я використовувала домашні яйця, тому колір крему отримав жовтий відтінок. Магазинні яйця дадуть білий колір крему.

4.   

Варимо каву.

5.   

Печиво «Савоярді» змочити в каві. Викладати в посуд.

6.    Наверх викладаємо крем. Потім знову печиво в каві + крем.