Бельгійські вафлі

Якщо мрієте приготувати хрусткі бельгійські вафлі у вафельниці, то цей рецепт саме для вас! Виходять дуже смачні, ароматні, пісочні домашні вафлі, які нічим не поступаються вафлям з пекарні. І рецепт приготування справді простий! 

Інгредієнти :

(на порцію 10-12 шт.)

масло – 200 г 

цукор – 150г 

ванільний цукор – 1 пакетик

яйця – 4 шт

борошно – 300 г 

розпушувач – 0,5 ч.л

 

Приготування 

До розтопленого масла (але не гарячого) додаємо цукор та ванільний цукор, яйця та збиваємо, аби цукор розчинився. До цієї маси просіюємо борошно та додаємо 0,5 ч. ложки розпушувача і замішуємо в рідке однорідне тісто. Зверніть увагу на консистенцію тіста, воно має бути тягучим, але легко перемішуватися ложкою. Вафельницю вперше злегка змастіть олією. Розігріту вафельницю наповнюємо тістом 2-4 ст ложки в кожен відділ вафельниці, розприділивши тісто по всій поверхні. Щільно закриваємо вафельницю і смажимо до золотистого кольору. Прикрасити готові вафлі можна цукровою пудрою, шоколадом, топінгом, медом, ягодами. Смачного!

Опубліковано "People UA" № 6(52), весна 2021