Цього разу в рубриці «Меню» – ніжний десерт «Солодка мрія», що тане в роті, розкриваючи солодку гармонію смаків.
Інгредієнти для млинців:
Яйця – 4 шт.
Цукор –20 г
Сіль – 5 г
Борошно – 150 г
Крохмаль кукурудзяний – 50 г
Олія соняшникова – 70 г
Барвник – 5 г
Молоко – 500 г
Інгредієнти для крему:
Крем-сир – 400 г
Вершки 30% – 40 г
Цукрова пудра – 50 г
Лимонний сік – 10 г
Спосіб приготування:
1. Спершу готуємо млинці. Збиваємо яйця, цукор, сіль, борошно та крохмаль. Тоді додаємо олію та барвник і знову збиваємо. Смажимо млинці на невеликому вогні з обох сторін. Даємо їм трохи охолонути.
2. Збиваємо крем міксером до загущення маси – сир, пудру, вершки та сік лимона.
3. Кладемо 6 млинців один на одного, змащуємо кремом, підгортаємо краї та щільно загортаємо в рулет. Обгортаємо харчовою плівкою та ставимо у холодильник на декілька годин, щоб застиг крем. Прикрашаємо кремом, свіжими фруктами/ ягодами, м’ятою. Смачного Вам бажає Ваш улюблений сімейний ресторан Na Pagorbi.
Опубліковано журнал "People UA" №2(57) літо 2024