Весна надихає спробувати нові пікантні страви, тому Ваш улюблений сімейний ресторан NaPagorbi підготував рецепт смачного каре телятини з сальсою. Зичимо Вам приємного апетиту та смачного!
ІНГРЕДІЄНТИ:
каре телятини – 300 г
лаваш – 40 г
перець чилі – 10 г
помідор – 50 г
баклажан – 100 г
цибуля синя – 30 г
болгарський перець – 100 г
соєвий соус – 20 мл
розмарин – 5 г
базилік – 10 г
приправа до м’яса – 3 г
сіль, перець – 2 г
олія – 20 мл
СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:
1. Маринуємо каре в маринаді зі змішаними інгредієнтами: сіль, перець, розмарин, соєвий соус та приправа до м’яса. Залишаємо на 25 хв.
2. Для приготування сальси нарізаємо кубиками овочі: баклажан, болгарський перець та чилі, помідор, заправляємо сіллю, перцем та базиліком.
3. Овочі запікаємо 10-15 хв. при температурі 200 градусів.
4. Замариноване каре обсмажуємо на гриль-сковорідці до готовності.
5. Викладаємо каре на тарілку і сальсу завертаємо в лаваш.
Опубліковано лютий 2022. Друк в журналі "People UA" №4(56), весна 2022