
ІНГРЕДІЄНТИ
на дві персони
2 курячі грудинки (500 – 600 гр.) 2 лайма (цедра з них)
4 зубчики часнику
1 чилі перець
2 ст л. арахісової пасти
Оливкова олія
Сіль, перець до смаку
ПРИГОТУВАНЯ
На курячій грудинці з внутрішньої сторони робимо перехресний неглибокий надріз по всій довжині. Змішуємо цедру, сіль, перець та оливкову олію. По усьому перехресному надрізу втираємо суміш приправ. Обсмажуємо курятину з двох сторін до золотистої скоринки. Тим часом з 1,5 лайма (половинку залишаємо для прикраси страви) робимо сік-фреш, нарізаємо кружальцями перець чилі, подрібнюємо часник та змішуємо усі інгредієнти з арахісовою пастою. Робимо крем, додаючи за потребою ще дві ложки води. Грудинку перекладаємо у деко, змащуємо зовнішню сторону соусом та ставимо на 5-7 хв. випікатись. Готову грудинку прикрашаємо лаймом. До страви смакує салат зі шпинату.
Опубліковано: People UA № 3(43), весна 2018