Лимонно-м’ятне різотто

Інгредієнти:
рис - 100 г,
цибуля - 1 шт.,
часник - 1 зубець,
бульйон - 1-1,5 склянки,
вершкове масло - 1 ст. ложка,
біле вино - 1/3 склянки,
сир (тертий) - 4 ст. ложки,
лимонна цедра - 2 ч. ложки,
лимонний сік - 1 ст. ложка,
м'ята - 2-3 гілочки,
кріп, сіль і чорний мелений перець за смаком.
Приготування
Вершкове масло розтопіть в сотейнику. Додайте дрібно порізану цибулю і часник, помішуючи, готуйте на середньому вогні хвилину
Додайте рис, перемішайте, щоб масло покрило всі зерна. Влийте вино і додайте лимонну цедру, готуйте близько 5 хвилин.
Влийте бульйон, додайте сіль, перець, кріп, лимонний сік і дрібно порізані листочки м’яти. Періодично помішуючи, готуйте до готовності (до отримання клейкої рисової маси).
Перед подачею додайте сир.