
Весна – чаc перших пікніків. Який же виїзд на природу без шашлика? Ми підготували для Вас декілька сучасних маринадів 2017 для різних видів м’яса. Маринуйте, жарте та насолоджуйтеся.
Експрес-маринади
(Порада: ніколи не використовуйте оцет- це зробить м'ясо жорстким та сухим)
Телятина (на 1 кг м’яса)
Цибуля 1шт
Ківі 3шт.
Розмарин свіжий
Базилік, орегано – до смаку.
Перець та сіль
Цибулю нарізати кільцями. Ківі натерти на мілку тертку. Усі приправи додавати до смаку. Все перемішати та залишити на півгодинки.
Курка(на 1кг м’яса)
Паприка пів ч.л.
Перець гострий пів ч.л.
Орегано до смаку
Сіль 1 ч.л.
Біле вино 50-100мл.
Пучок cвіжої м’яти
Сік півлимона
Часник 2 зубка
Часник нарізати дрібно. М’яту нарізати мілко. Все змішати і залишити на 1годинку.
Свинина (на 1кг м’яса)
Соєвий соус 200мл
Перець 1ч.л.
Сіль 1 ч.л.
Гірчиця не у зернах 200-250гр.
Цибуля 2 шт.
Цибулю нарізаємо кільцями. Все змішуємо на залишаємо на 1 годину