ОВОЧІ З ГРИБАМИ

гарнір до барбекю
Інгредієнти: 3 баклажана, 3 кабачка, 6 грибів, 2 солодкі перчини, 3 ст. ложки оливкової олії, 3 ст. ложки лимонного соку, 1 ст. ложка нарізаної зелені базиліка, 2 зубчики часнику, сіль, зелень.
Приготування: баклажани нарізати кружечками, посолити і залишити на 15 хв, потім промити і обсушити.
Перець очистити від насіння, перегородок і нарізати великими шматочками, кабачки - кружечками, відрізати ніжки грибів.
Для маринаду: змішати масло, лимонний сік, базилік і рубаний часник.
Залити гриби і овочі маринадом, витримати на холоді 1 годину.
Смажити овочі та гриби на гарячій решітці барбекю по 2 хв з кожного боку.
При подачі на стіл посипати зеленню. Окремо можна подати кетчуп або соус.