Панеттоне

Італійський пасхальний пиріг

Інгредієнти:

250г сиру «Рікота»

160г борошна

160 г вершкового масла

150г цукру

100мл десертного вина

3 яйця

100г родзинок

Подрібнена апельсинова цедра

10г розпушувача

Приготування:

1.Окремо змішайте масло з цукром і збийте їх в однорідну масу. Не припиняючи змішувати, додайте жовтки та рікоту. Далі цедру, родзинки з вином, а потім -  борошно з розпушувачем.

2. Окремо до утворення стійкої піни збийте білки, а потім обережно додайте їх у  масу.

3. Візьміть форму діаметром 20 см і змастіть її вершковим маслом. Вкладіть тісто в попередньо розігріту до 190 градусів духовку та  випікайте протягом 45хв. Готовність перевірте шпажкою.

4.Прикрасьте цукровою пудрою та свіжими ягодами і подавайте до столу. Смачного!