Панеттоне

Італійський пасхальний пиріг
Інгредієнти:
250г сиру «Рікота»
160г борошна
160 г вершкового масла
150г цукру
100мл десертного вина
3 яйця
100г родзинок
Подрібнена апельсинова цедра
10г розпушувача
Приготування:
1.Окремо змішайте масло з цукром і збийте їх в однорідну масу. Не припиняючи змішувати, додайте жовтки та рікоту. Далі цедру, родзинки з вином, а потім - борошно з розпушувачем.
2. Окремо до утворення стійкої піни збийте білки, а потім обережно додайте їх у масу.
3. Візьміть форму діаметром 20 см і змастіть її вершковим маслом. Вкладіть тісто в попередньо розігріту до 190 градусів духовку та випікайте протягом 45хв. Готовність перевірте шпажкою.
4.Прикрасьте цукровою пудрою та свіжими ягодами і подавайте до столу. Смачного!