Паппарделле з буратою та беконом
Паппарделле з буратою та беконом

Українці пишаються своєю кухнею, намагаються зберегти кулінарні традиції та передають рецепти від покоління до покоління. Не меншу любов до їжі відчувають італійці. Їм вдалося вибороти перше місце у міжнародному списку найкращих кухонь світу. Магазин Є food рекомендує Вам рецепти італійських страв на сторінках журналу People UA.

ІНГРЕДІЄНТИ:

Паппарделле (макарони) – 300 г

Кабачки – 2 шт

Сир буррата – 200 г

Шпинат – 150 г

Олія оливкова

Бекон

Сіль

ПРИГОТУВАННЯ:

Покласти бекон на сковорідку, доки шматки не стануть хрусткими. Забрати м’ясо зі сковорідки, але залишити жир. Туди покласти нарізані кабачки, просмажити. Збити кабачки міксером і додати трохи оливкової олії, щоб суміш стала подібною на крем. Буррату розтерти вінчиком. Зварену паппарделле змішати з бурратою, беконом і кабачковим кремом.

Підготувала: Тетяна Маркопольська

Опубліковано: "People UA" #3(58) осінь-зима 2024