
Інгредієнти:
1/2 упаковки пасти
2 ст.л. оливкового масла
1 цукіні або молодий кабачок
2 зубчики часнику
200-300 г креветок
200 мл жирних вершків
сіль, мелений перець
мускатний горіх
Спосіб приготування:
Відваріть пасту в підсоленій воді, злийте рідину.
Поки макарони варяться, промийте варено-заморожені креветки і натріть кабачок на великій тертці.
Часник очистіть і наріжте тонкими пластинками.
Розігрійте сковороду з оливковою олією, додайте часник і цукіні. Смажте, час від часу помішуючи, поки кабачки не стануть м’якими. Не готуйте занадто довго, овочі повинні залишатися злегка хрусткими.
Додайте розморожені креветки і смажте ще хвилину. Потім влийте вершки, приправте за смаком і проваріть ще кілька хвилин. Пам’ятайте, що готові креветки повинні нагадувати букву «С». Якщо вони згорнулися в букву «О», це означає, що ви їх перетримали.
У кінці додайте макарони, перемішайте і страва готова! Смачного!
Опубліковано "People UA" № 6(52), весна 2021