Паста з креветками і цукіні у вершковому соусі

Інгредієнти:

1/2 упаковки пасти

2 ст.л. оливкового масла

1 цукіні або молодий кабачок

2 зубчики часнику

200-300 г креветок

200 мл жирних вершків

сіль, мелений перець

мускатний горіх

 

Спосіб приготування:

Відваріть пасту в підсоленій воді, злийте рідину.

Поки макарони варяться, промийте варено-заморожені креветки і натріть кабачок на великій тертці.

Часник очистіть і наріжте тонкими пластинками.

Розігрійте сковороду з оливковою олією, додайте часник і цукіні. Смажте, час від часу помішуючи, поки кабачки не стануть м’якими. Не готуйте занадто довго, овочі повинні залишатися злегка хрусткими.

Додайте розморожені креветки і смажте ще хвилину. Потім влийте вершки, приправте за смаком і проваріть ще кілька хвилин. Пам’ятайте, що готові креветки повинні нагадувати букву «С». Якщо вони згорнулися в букву «О», це означає, що ви їх перетримали.

У кінці додайте макарони, перемішайте і страва готова! Смачного!

 

Опубліковано "People UA" № 6(52), весна 2021