ПОЛУНИЧНИЙ КОКТЕЛЬ

Інгредієнти на 2 порції:

2 стопки вермуту

200 гр полуниць

10 листочків м’яти

6-8 кубиків льоду

150 мл джину або горілки

Сезон смачної ароматної літньої ягоди починається. Навряд чи Ви задумувалися, як можна приготувати напій з полуниці, окрім того, як її краще з’їсти – з вершками чи з цукром. Однак ця червона соковита ягідка є незамінним інгредієнтом трендового напою цього літа.

Приготування

 Усі інгредієнти мають бути холодними, і келихи для мартіні також. Ділимо вермут на два келихи. Полуницю,  лід та м’яту дрібно блендеримо. Ділимо усе на 2 келихи і додаємо джин або горілку. Прикрашаємо свіжою полуницею та смакуємо найпопулярніший напій цього літа!

Опубліковано "People UA by НАСОЛОDА" № 1(41), літо 2017