ПОЛУНИЧНИЙ КОКТЕЛЬ

Інгредієнти на 2 порції:
2 стопки вермуту
200 гр полуниць
10 листочків м’яти
6-8 кубиків льоду
150 мл джину або горілки
Сезон смачної ароматної літньої ягоди починається. Навряд чи Ви задумувалися, як можна приготувати напій з полуниці, окрім того, як її краще з’їсти – з вершками чи з цукром. Однак ця червона соковита ягідка є незамінним інгредієнтом трендового напою цього літа.
Приготування
Усі інгредієнти мають бути холодними, і келихи для мартіні також. Ділимо вермут на два келихи. Полуницю, лід та м’яту дрібно блендеримо. Ділимо усе на 2 келихи і додаємо джин або горілку. Прикрашаємо свіжою полуницею та смакуємо найпопулярніший напій цього літа!
Опубліковано "People UA by НАСОЛОDА" № 1(41), літо 2017