риба в молоці

(у 100 гр. - 106 Ккал.)
Інгредієнти:
риба Білий амур, філе тріски, пікші або іншої білої риби (500 г), молоко знежирене (100 мл), зелень, сіль, спеції за смаком.
Приготування:
1.
Розморозьте рибу, ретельно промийте її.
2.
У молоко додайте приправи й сіль за смаком.
3.
Форму для випікання застеліть фольгою, викладіть туди рибу
4.
Залийте рибу молоком. Фольгу не загортайте! Риба повинна залишатися відкритою.
5.
Посипте її дрібно нарізаною зеленню і поставте в заздалегідь розігріту духовку.
6.
Випікати слід близько 30-ти хвилин при 180-ти градусах. Ось наша рибка готова) Смачного!
Опубліковано "People UA" by "НАСОЛОDА" № 3(37), літо 2016