риба в молоці

(у 100 гр. - 106 Ккал.)

Інгредієнти:

риба Білий амур, філе тріски, пікші або іншої білої риби (500 г), молоко знежирене (100 мл), зелень, сіль, спеції за смаком.

Приготування:

1.      

Розморозьте рибу, ретельно промийте її.

2.      

У молоко додайте приправи й сіль за смаком.

3.      

Форму для випікання застеліть фольгою, викладіть туди рибу

4.      

Залийте рибу молоком. Фольгу не загортайте! Риба повинна залишатися відкритою.

5.      

Посипте її дрібно нарізаною зеленню і поставте в заздалегідь розігріту духовку.

6.      

Випікати слід близько 30-ти хвилин при 180-ти градусах. Ось наша рибка готова) Смачного!  

  

  

 

 

Опубліковано "People UA" by "НАСОЛОDА" № 3(37), літо 2016