САЛАТ ІЗ БРОКОЛІ

ІНГРЕДІЄНТИ

Броколі 300 г, м’ясо 200 г, сир твердий 150 г, сметана 15 % жирності 2 ст. ложки, волоські горіхи 50 г, олія для смаження, кріп, сіль за смаком.

ПРИГОТУВАННЯ

Приготування салату з броколі потребує мінімум інгредієнтів та часу, але в результаті отримуємо поживну та смачну страву для домашньої вечері або для несподіваних гостей.

М'ясо добре промиваємо під проточною водою та відварюємо у підсоленій воді протягом 10–12 хвилин. Коли м'ясо стане м'яким, виймаємо його і охолоджуємо. Броколі розділяємо на суцвіття та обсмажуємо на невеликій кількості олії протягом 8-10 хвилин. Нарізаємо м'ясо на невеликі шматочки, натираємо сир, горіхи злегка подрібнюємо ножем. Усі інгредієнти висипаємо в одну тарілку, заправляємо сметаною та подрібненим кропом, добре перемішуємо. Подаємо частування на стіл! Смачного)