
Інгредієнти:(на 4 порції)
Картопля - 4-5 шт
Перець зелений болгарський - 1 шт
Маслини чорні - 75 гр.
Помідори черрі - 10 шт
Тунець консервований - 250 гр.
Анчоуси консервовані – 100 гр.
Стручкова квасоля - 200 гр.
Яйця - 3 шт
Соус:
Оливкова олія – 50 гр
Сіль, перець чорний мелений
Базилік свіжий
Сік півлимона
Гірчиця 1,5 с.л.
Приготування:
1. Консервований тунець та анчоуси кладемо в друшляк, щоб стекла зайва рідина.
2. Перець очищаємо від насіння і мембран, нарізаємо на тонкі смужки.
3. Видаляємо плодоніжки помідорів, розрізаємо помідори на половинки.
4. Видаляємо стебла зеленої квасолі та промиваємо її, кладемо в холодну солону воду, ставимо на вогонь, доводимо до кипіння і варимо 5-7 хв.
5. Готову квасолю проціджуємо через друшляк.
6. Яйця відварюємо в круту, розрізаємо на половинки.
7. Картоплю очищаємо та відварюємо до готовності, розрізаємо на 4-6 шматків.
8. Готуємо соус. Змішуємо оливкову олію з перцем та сіллю, додаємо сік лимонного соку, діжонської гірчиці та подрібненого базиліку.
9. Викладаємо всі інгредієнти у глибоку тарілку, зверху викладаємо рибу та яйця, викладаєм та поливаємо заправкою.
Опубліковано "People UA by НАСОЛОDА" № 1(41), літо 2017