Салат з баклажанів

Інгредієнти:
- баклажани – 3 шт.,
- морква – 3 шт.,
- болгарський перець – 2 шт.,
- рослинна олія – 0,5 склянки,
- оцет (5 %) – 1 склянка,
- часник – 2-3 зубці,
- зелень кропу – за смаком,
- цукор – 0,5 склянки,
- сіль – 2 ст. ложки,
- чорний мелений перець - за смаком.
Приготування
1. Баклажани і перець поріжте кубиками 2 см, моркву – кільцями товщиною 2-3 мм.
2. У глибокій каструлі нагрійте 2 л води до кипіння, додайте олію, оцет, сіль і цукор. Почергово відваріть овочі. Моркву – 15 хвилин з моменту закипання, баклажани і перець – 3 хвилини. Остудіть овочі.
3. Додайте чорний перець, подрібнений кріп і часник. Якщо потрібно – досоліть. Настоюйте пару годин.
Опубліковано: People UA № 2(48), осінь 2019