Салат з баклажанів

Інгредієнти: 

- баклажани – 3 шт.,

- морква – 3 шт.,

- болгарський перець – 2 шт.,

- рослинна олія – 0,5 склянки,

- оцет (5 %) – 1 склянка,

- часник – 2-3 зубці,

- зелень кропу – за смаком,

- цукор – 0,5 склянки,

- сіль – 2 ст. ложки,

- чорний мелений перець - за смаком.

Приготування

1. Баклажани і перець поріжте кубиками 2 см, моркву – кільцями товщиною 2-3 мм.

2. У глибокій каструлі нагрійте 2 л води до кипіння, додайте олію, оцет, сіль і цукор. Почергово відваріть овочі. Моркву – 15 хвилин з моменту закипання, баклажани і перець – 3 хвилини. Остудіть овочі.

 

3. Додайте чорний перець, подрібнений кріп і часник. Якщо потрібно – досоліть. Настоюйте пару годин.

 

Опубліковано: People UA № 2(48), осінь 2019