
Прихід перших весняних днів – це час переглянути своє харчування. Варто додати в раціон продукти, багаті вітамінами та іншими корисними речовинами, щоб отримати заряд енергії. У цьому допоможуть суперпродукти ранньої весни: цитрусові, кисломолочні та морепродукти, овочі, зелень. Ми ж пропонуємо декілька рецептів, які позитивно вплинуть на організм і подарують вам гарний настрій.
Інгредієнти:
50 г курячої грудки
3 болгарські перці
1 авокадо
1 апельсин
10 г свіжої м’яти
40 мл оливкової олії
15 г меду
20 мл соку лайма
1 ч. л. діжонської гірчиці
cіль, перець
Спосіб приготування:
Варену або запечену курячу грудку ріжемо на невеликі шматочки.
Різнобарвні солодкі перці нарізаємо шматочками, очистивши від насіння.
З авокадо видаляємо кісточку, очищаємо від шкірки і нарізаємо кубиками.
Очищений апельсин розділяємо на шматочки і ріжемо кубиками.
Для приготування заправки змішуємо дрібно нарізані листочки м’яти, оливкову олію, сік лайма, гірчицю і мед. За смаком додаємо сіль і чорний перець.
Всі інгредієнти змішуємо і поливаємо заправкою. Даємо салату настоятися протягом 10-15 хвилин. Смачного!
Опубліковано "People UA" № 6(52), весна 2021