Салат з редиски і лимонною цедрою

Інгредієнти:

редис - 1 пучок,

огірки - 3 шт.,

черешки селери - 2 шт.,

бринза - 50 г,

йогурт (натуральний) - 200 мл,

Оливкова олія - 3 ст. ложки,

зелень петрушки і кропу - по 1 пучку,

сік і цедра половини лимона,

сіль, духмяний або лимонний перець - за смаком.

Приготування:

1.       Черешки селери і огірки довільно поріжте. Редис злегка натисніть дном склянки, щоб він тріснув, але не розламався на шматочки.

2.       У мисці змішайте оливкову олію, цедру і сік лимона, йогурт, подрібнену бринзу. Нарізану петрушку і кріп перемішайте.

3.       Овочі змішайте із заправкою і перемішайте. Посоліть і поперчіть. Настоюйте в холодильнику 15-20 хвилин.

Опубліковано: People UA № 1(47), літо 2019