Салат з редиски і лимонною цедрою
Інгредієнти:
редис - 1 пучок,
огірки - 3 шт.,
черешки селери - 2 шт.,
бринза - 50 г,
йогурт (натуральний) - 200 мл,
Оливкова олія - 3 ст. ложки,
зелень петрушки і кропу - по 1 пучку,
сік і цедра половини лимона,
сіль, духмяний або лимонний перець - за смаком.
Приготування:
1. Черешки селери і огірки довільно поріжте. Редис злегка натисніть дном склянки, щоб він тріснув, але не розламався на шматочки.
2. У мисці змішайте оливкову олію, цедру і сік лимона, йогурт, подрібнену бринзу. Нарізану петрушку і кріп перемішайте.
3. Овочі змішайте із заправкою і перемішайте. Посоліть і поперчіть. Настоюйте в холодильнику 15-20 хвилин.
Опубліковано: People UA № 1(47), літо 2019