Сендвіч з гірчицею

Часу на приготування смачної страви стає все менше. Навіть у столиці відкрили переший молекулярний ресторан. Але не потрібно їхати кудись для того, щоб зекономити час.
ІНГРЕДІЄНТИ
Пшеничні булки - 2 шт
Огірки солені маленькі 8 шт
Вітчина – 4 штаточки
Салатний лист – 2 шт
ДЛЯ СОУСУ
Оливкова олія – 3 ст. ложки
Гірчиця – 3 ст. ложки
Сік лайма – 2 ст. ложки
Зелень укропу
ПРИГОТУВАННЯ
Час приготування: 10 хв. Щоб зробити соус варто лише змішати усі інгредієнти. Потім розріжте булки і змажте кожну соусом. На одну половинку булки викладіть шматочок вітчини, салатний лист і декілька огірочків і накрийте іншою половинкою. Сендвіч готовий!
Опубліковано People UA by "Лише Насолода" № 4(26) жовтень-листопад 2013