Сезонний салат

Варто тільки свіжим овочам з'явитися на прилавках, я поспішаю готувати цей салат. Барвистий, наповнений різноманітними смаками і кольорами, з оригінальною заправкою. Приготуйте його, як доповнення до основних страв і насолоджуйтеся свіжим смаком. 

Інгредієнти:

Салат

Яйця – 3 штуки

Ковбаски копчені – 2 штуки

Шинка куряча – 100 грам

Перець червоний – 1 штука

Редис – жменя

Огірок – 1 штука

Салат айсберг – 1/4 головки

Цибуля зелена – 1 штука

Трохи паростків редиски

Заправка

Часник 2-3 зубчики

Майонез – 2 столові ложки

Йогурт натуральний (густий) – 2 столових ложки

Сіль та перець за смаком

 

Приготування:

Відварені яйця нарізати дрібними кубиками. Огірок накришити кружечками, перець з редискою – кубиками. Паростки редису промийте та висушіть. Салат айсберг нарвіть руками або дрібно покришіть. Наріжте невеликими шматочками і цибулю. Ковбаски і шинку курячу наріжте тонкими смужками-соломкою. Тепер приготуйте соус, змішавши йогурт з майонезом, додайте сіль, перець і подрібнений часник. Змішайте в салатниці усі інгредієнти і полийте зверху заправкою. А щоб салат при подачі був не тільки смачним, але й красивим, виріжте з редису квіточки і викладіть їх зверху, прикрасивши свіжими паростками. Салат з ковбаскою може стати доповненням як до повсякденного, так і до святкового столу. Свіжий, хрусткий і дуже смачний, він підкорить усіх! Смачного!

 

Опубліковано "People UA" № 1(53), літо 2021