
Інгредієнти для тіста
4 яйця
200 гр. цукру
110 гр.масла
100 гр. борошна
4 гр.розпушувача
20 гр.какао
Інгредієнти для начинки
Медовий сирок
2 банани
1/2 лимона
200 гр маскарпоне
200 мл.33% вершків
100 мл. згущеного молока
50 гр меленого чорного шоколаду
Приготування:
Змішуємо яйця з цукром, додаємо розтоплене масло і ще раз добре змішуємо. Просіюємо через сито борошно, розпушувач та какао. Додаємо сухі інгредієнти до рідкої маси. У форму 24 см. кладемо папір для випікання та виливаємо тісто. Випікати корж 40 хв при температурі 180 С. Для крему змішуємо маскарпоне, вершки та згущене молоко. Все добре збиваємо міксером, тоді додаємо шоколад. Спеченому коржу даємо трохи охолонути. Вирізаємо серединку, залишаючи бортики від одного сантиметра. Змащуємо середину коржа медовим сиропом. Розрізаємо вздовж банани та обприскуємо лимонним соком. Викладаємо їх у середину коржа, зверху покриваємо кремом та посипаємо подрібненими залишками коржа. Залишаємо у холодильнику на 6 годин.
Опубліковано "People UA" # 4(44), літо 2018