Стейк

(на 4 персони)

Інгредієнти:

Телячий стейк  600 г

Свіжий розмарин

4 зубки часнику

Свіжі гриби (асорті) 400 г

Маринована біла квасоля 600 г

Сіль, перець

Приготування:

Стейк посолити та поперчити, підсмажити на сковородіз обох сторін протягом 10 хв. Зняти з сковорідки та накрити алюмінієвою фольгою. Очистити часник, порізати на тонкі шайби та підсмажити разом з розмарином на тій самій сковорідці, додати гриби та обсмажити протягом 8 хв. Додати квасолю та смажити ще 5 хв. Покласти стейк та ще трохи розігріти, гарячу страву відразу потрібно ставити на стіл та споживати,поки вона ще парує. За бажанням м'ясо порізати відразу на шматки. Смачного!

 

Опубліковано "People UA" # 4(44), літо 2018