Стейк
(на 4 персони)
Інгредієнти:
Телячий стейк 600 г
Свіжий розмарин
4 зубки часнику
Свіжі гриби (асорті) 400 г
Маринована біла квасоля 600 г
Сіль, перець
Приготування:
Стейк посолити та поперчити, підсмажити на сковородіз обох сторін протягом 10 хв. Зняти з сковорідки та накрити алюмінієвою фольгою. Очистити часник, порізати на тонкі шайби та підсмажити разом з розмарином на тій самій сковорідці, додати гриби та обсмажити протягом 8 хв. Додати квасолю та смажити ще 5 хв. Покласти стейк та ще трохи розігріти, гарячу страву відразу потрібно ставити на стіл та споживати,поки вона ще парує. За бажанням м'ясо порізати відразу на шматки. Смачного!
Опубліковано "People UA" # 4(44), літо 2018