
1.Інгредієнти для крему: 4 яйця, 8 ст л цукру, 500 г сирка «Маскарпоне. Інгредієнти для печива «Савоярді»: 6 яєць, 180 гр. муки, 150гр.цукру. Печиво я купую готове, хоча знаю як його спекти: відділити білки від жовтків. Взбити жовтки з 50 г цукру. Білки взбити з 100 гр. цукру. З'єднуємо білки, жовтки і муку. Видушуємо з рукава палочки. Тісто посипаємо цукром, даємо вистояти 10хв.і випікати при t 160 °- 10 хв.
2.Відділити білки від жовтків. Взбити білки і 4 ст л цукру окремо від жовтків, які також взбити з 4-ма ст л цукру.
3.Збиті жовтки вилити в посудину до взбитих білків. Добавляємо по ложці сирок «Маскарпоне». Взбити усе разом до однорідної маси. Я використовувала домашні яйця, тому колір крему отримав жовтий відтінок. Магазинні яйця дадуть білий колір крему.
4.Варимо каву.
5.Печиво «Савоярді» змочити в каві. Викладати в посуд.
6.Наверх викладаємо крем. Потім знову печиво в каві + крем.