У нас в Україні багато цінителів хорошої ковбаси, сосисок, буженини, шинки. Але, незважаючи на розмаїття безлічі сортів і видів м’ясних виробів, українці відвідуючи Німеччину, «країну ковбас», де виробляють більш ніж 1500 сортів ковбаси, переконуються що саме німецькі ковбаси мають неповторний смак та аромат. І це недарма. Адже німці з прискіпливістю ставляться не лише до вибору м’яса, але й до спецій, аромат яких проявляє індивідуальність кожного виду виробу, підкреслюючи при цьому їх натуральний м’ясний смак. У традиційних рецептурах німецької м'ясної продукції, зазвичай, використовують мускат, майоран, імбир, кардамон та інші прянощі
Сьогодні дуже смачні м'ясні вироби за німецькими технологіями і з ароматом традиційних німецьких спецій доступні практично кожному українцеві завдяки ТМ «М'ясний Дар».
Засновники ТМ «М'ясний Дар» – брат та сестра, які народилися у місті Дрезден (Німеччина). В дім їхніх батьків часто приходили в гості пан Ервін з дружиною. Зараз пан Ервін – пенсіонер, але в минулому був досвідченим технологом на місцевій ковбасній фабриці. Він дуже любив пригощати своїх друзів смачними м'ясними виробами і розповідати про справжні німецькі ковбаси (тюрінгські, нюрнберзькі, кобурзькі), розмаїття регіональних рецептів та особливості їх приготування. Ці пізнавальні історії пана Ервіна залишилися для брата і сестри яскравим спогадом дитинства. Після переїзду в Україну сім'ї підтримували зв'язок з німецькими друзями, а в домашньому колі часто згадували розповіді пана Ервіна про дуже смачні німецькі ковбаси, яких їм так не вистачало.
Вже подорослішавши, брат і сестра вирішили зайнятися ковбасною справою і протягом 15 років ретельно вивчали ковбасний ринок України, можливості місцевого виробництва. В результаті створили своє сучасне виробництво, оснащене новим європейським обладнанням, що відповідає високим стандартам. Саме тут виготовляється м'ясна продукція під ТМ «М'ясний Дар». І це буквально стало М'ЯСНИМ ДАРОМ всім українським любителям якісної ковбаси.
Ковбаси ТМ «М'ясний Дар» виготовляються за оригінальними рецептурами з урахуванням німецького досвіду та традицій і з використанням сучасних європейських технологій. Технологічний процес виробництва очолює досвідченіший технолог, який пройшов навчання і практику в спеціалізованому центрі в місті Кульмбах в південній Баварії.
Для виробництва продукції використовується виключно свіже натуральне м'ясо, що постачається українськими тваринницькими господарствами. Санітарний контроль підприємства суворо стежить за якістю м'ясної сировини, яку отримують рівнем жирності та вологості м'яса, щоб ковбаси мали необхідну консистенцію і смак.
Для кожного сорту ковбаси підбирається свій набір свіжих вишуканих прянощів та приправ, що надають ковбасам незабутнього смаку. А копчені ковбаски ТМ «М’ясний дар» набувають свій неповторний апетитний аромат завдяки димку екологічно чистої черешневої тріски.
Поєднання сучасних європейських технологій, перевірених часом німецьких традицій і родинних цінностей, а також працьовитість та досвідченість українських майстрів, дозволити створити надзвичайно смачні м’ясні вироби ТМ «М’ясний дар» – ковбаси та м’ясні делікатеси, яким позаздрили б навіть німці.
ЛУЦЬКИЙ РАЙОН, С. БОРАТИН, ВУЛ. ЦЕНТРАЛЬНА, 13
e-mail:m-dar-zbut@ukr.net
ТЕЛ 800 50 50 61, (0332)705 100
Досягнення та фоторепортаж
Перемога у номінації "Вибір споживача 2016 року.Волинь" в рамках всеукраїнської премії "Люди XXI століття"
Вручення нагороди лауреата на всеукраїнському конкурсі "100 кращих товарів та послуг України" 2015р.
Маріїнський палац (м.Київ) церемонія вручення найпрестижнішої нагороди України "Золотий символ якості національних товарів та послуг України"