У луцькому ресторані встановили рекорд України

20 жовтня – особливий день для «Cafe de Vino». Саме цього дня ресторан відзначав першу річницю Дня Народження.

 

 

 

     Присутні на вечірці насолоджувалися живою музикою від піаніста-віртуоза Мікаеля Гюлазяна та учасниці Х-Фактору Юлії Іванової. Ведучим вечора був Сергій Абрамчук, який розіграв цінні призи серед гостей свята. Присутні смакували святковим тортом, а відкриття святкової пляшки ігристого вина за допомогою спеціальної шаблі та феєричне фаєр-шоу вразило кожного.

  Найочікуванішим моментом свята стала фіксація Рекорду України «Найбільше Карпаччо з норвезького лосося та морського гребінця з вершковим снігом та мандариновим дресcінгом». Над стравою працювали шеф-кухар Ігор Брагін разом усією командою ресторану «Cafe de Vino». Офіційне представництво на Волині національного проекту «Книга рекордів України» зафіксувало рекорд, в якому зазначили: довжина страви – 2 350 см, ширина – 70 см.

     Усіх гостей «Café deVino» пригощало келихом ігристого вина та рекордного розміру Карпаччо.

 

Фотограф: Анастасія Хмарук

 

Опубліковано: People UA № 2(48), осінь 2019