«Потрібно любити справу, якою займаєшся»
Затишна атмосфера, смачна чесько-німецька кухня та свіже пиво, високоякісне обслуговування полонили серця відвідувачів ресторану «Бравий Швейк». Лучани говорять: «Напевно, в «Бравому Швейку» дуже хазяйновита господиня...» І це справді так! В цій людині поєдналися такі риси, як витонченість та сміливість, уважність та романтизм, мрійливість та практичність. Вона — дбайлива мама та водночас успішна жінка. Вміє втілювати в життя свої мрії та бажання. Про плани на майбутнє розповість директор пивного ресторану «Бравий Швейк» Уляна Мінкевич.
Досьє:
У бізнесі головне — любити справу, якою займаєшся
Життєве кредо: до всього проявляти терпіння!
У дитинстві мріяла стати вчителькою.
Знак зодіаку:Oвен
Колір: жовтий
Страва: олів’є!
Напій: вишневий сік
Авто: мрію про жовтий «Porsche»
Парфуми: «Guerlain»
Косметика: «Collistar»
Фільм: «Свати»
Актори: Роберт Паттінсон
Країна: Франція
Позитив – цe відпочинок.
PeopleUA: Що потрібно для того, щоб досягати позитивних результатів у кар’єрі?
Уляна Мінкевич: Для цього варто мати безліч мрій та бажань. Потрібно прагнути розвиватися, постійно навчатися та пізнавати щось нове, адже знання відкривають нові можливості.
PeopleUA: Як ви потрапили в ресторанний бізнес?
Уляна Мінкевич: Не стану приховувати, в ресторанний бізнес я потрапила завдяки успішному збігу обставин. Це мій перший досвід на посаді директора ресторану, і я намагаюся розважливо та відповідально ставитися до кожної деталі.
PeopleUA: Якими якостями повинен володіти директор ресторану?
Уляна Мінкевич: Я вважаю, що головними рисами для ресторатора є практичність та хазяйновитість.
PeopleUA: Уляно Євгеніївно, поділіться, будь ласка, наскільки важко бути директором жінці?
Уляна Мінкевич: Насправді бути директором не так легко, як здається на перший погляд. Проте я намагаюся чітко зрозуміти будь-яку ситуацію, і це в якійсь мірі спрощує роботу. Дуже важливо, щоб був персонал, який розуміє, поважає і підтримує свого керівника. У мене чудові стосунки з співробітниками, за що я їм дуже вдячна. Це той колектив з яким мені комфортно та надійно працювати.
PeopleUA: У вас систематично відбуваються цікаві дійства. Чим порадуєте і здивуєте своїх відвідувачів цього літа?
Уляна Мінкевич: Відтепер наші гості можуть насолодитися щотижневими вечорами живої музики. Популярні хіти з кінострічок та відомих музичних альбомів для вас виконуватиме колектив «fusion-friends» в складі якого неповторний вокальний голос Юліани Грець. Кращі композиції та сучасні інтерпретації звучатимуть в живому виконанні. Я дуже полюбила творчість нашого нового колективу. Вони грають майстерно і з душею. Простіше кажучи, головне призначення нашого ресторану – приносити позитивні емоції, а їх відвідувачам дарує смачна вечеря, затишний інтер’єр та чарівна музика.Теплими літніми вечорами двері ресторану «Бравий Швейк» будуть гостинно відчинені, відвідувачі та перехожі насолоджуватимуться тихою, спокійною мелодійною музикою. Я із задоволенням запрошую вас на гостину в пивний ресторан «Бравий Швейк».
PeopleUA: Хто стимулює вас до плідної праці?
Уляна Мінкевич: Мене оточують дуже гарні та щирі люди, більшість яких сприяє моєму просуванню та допомагає рости в професійному напрямку. Найближча людина в моєму житті стала величезним стимулом досягати успіхів. Прокидатися в піднесеному настрої, плідно працювати— на це надихає мій дев’ятирічний син Кіріл. Я безмежно його люблю.
PeopleUA: Пані Уляно, відкрийте свій рецепт успіху?
Уляна Мінкевич: Моя формула успіху: потрібно любити те, чим займаєшся.
PeopleUA: Які плани хочете втілити у життя?
Уляна Мінкевич: Ми плануємо розвиватися та рости, оновити меню, розширити коло постійних відвідувачів. Ми працюємо для клієнта і заради клієнта. А це дуже важливо. Тому той, хто побуває в ресторані «Бравий Швейк» хоча б один раз, просто не зможе сюди не повернутися.
Спілкувалася: Сніжана Романюк.
Фотограф: Вадим Павлосюк
Чесько-німецька кухня - Відкриття нового музичного проекту - Відкриття літнього майданчику
Ресторан «Бравий Швейк»
Працюємо з 10:00 до 23:00
м.Луцьк, вул. Лесі Українки,56
тел.: (0332) 722094, (067)332017
Опубліковано "PeopleUA" № 2(12) червень-липень 2011 р.