Весняний Салат

інгредієнти
4 кульки моцарели по 100 гр
4 великих мандарина
2 жмені руколи
кілька гілочок м'яти
4 скибочки
50 г пармезану
велика сіль
мелений перець
цедра і сік одного лимона
оливкова олія
ПРИГОТУВАННЯ
Порвати моцарелу на шматки і викласти на тарілку. Посипати сіллю, перцем і дрібно натертою лимонною цедрою. Зверху розкласти тонкі кружальця очищених мандаринів. Скропити сумішшю лимонного соку і оливкового масла салатні листя, загорнути їх як букет в скибочку прошутто і викласти на тарілку поверх мандаринів і моцарели. Посипати тонкою стружкою пармезану і м'ятними листям. Скропити бальзамом. Смак-божественний!