Весняний Салат

інгредієнти

4 кульки моцарели по 100 гр

4 великих мандарина

2 жмені руколи

кілька гілочок м'яти

4 скибочки

50 г пармезану

велика сіль

мелений перець

цедра і сік одного лимона

оливкова олія

 

ПРИГОТУВАННЯ

Порвати моцарелу на шматки і викласти на тарілку. Посипати сіллю, перцем і дрібно натертою лимонною цедрою. Зверху розкласти тонкі кружальця очищених мандаринів. Скропити сумішшю лимонного соку і оливкового масла салатні листя, загорнути їх як букет в скибочку прошутто і викласти на тарілку поверх мандаринів і моцарели. Посипати тонкою стружкою пармезану і м'ятними листям. Скропити бальзамом. Смак-божественний!