Історія виробництва заморожених напівфабрикатів «Добра кухня» бере свій початок у 2003 році. За 20 років роботи компанія обрала найкращі рецептури, вдосконалила власне виробництво, побудувала цех з виготовленнянапівфабрикатів за європейськими стандартами на території Волинської області у м. Ковелі. Позначка широкого асортименту продукції ТМ «Добра кухня» сягає понад 70 видів заморожених напівфабрикатів. Впроваджена система НАССР гарантує безпечність продукції на повному шляху виробництва.
ВИРОБНИЧІ ПРОЦЕСИ
Виробник заморожених напівфабрикатів «Добра кухня» використовує різні методи виготовлення напівфабрикатів, аби задовольнити найвибагливіші смаки та уподобання споживачів. Левову частку виготовлення широкого асортименту напівфабрикатів займає ручна ліпка. Варто зазначити, підприємство має сучасні виробничі потужності. Новітнє обладнання дозволяє забезпечувати високу якість продукції.
Контроль якості продукції ТМ «Добра кухня» здійснюється на всіх етапах виробництва. В тому числі проводяться й регулярні лабораторні дослідження сировини та продукції.
Шокова заморозка сприяє збереженню всіх корисних властивостей напівфабрикатів. Відтак поціновувачі продукції «Добра кухня» отримують майже готові смачні вареники, пельмені, хінкалі, бендерики, чебуреки, котлети, голубці, фарширований перець, пиріжки, сирники, млинці, піцу та інші смачні страви.
АСОРТИМЕНТ ТА РОЗМАЇТТЯ СМАКІВ
Місія компанії: полегшити життя. «Добра кухня» працює для того, аби споживачі мали швидкі, смачні та корисні страви для усієї сім’ї, виготовлені з натуральної сировини та за доступною ціною. Цінності компанії: натуральний склад заморожених напівфабрикатів торгової марки «Добра кухня». У варениках з вишнею ви будете їсти вишню, а у млинцях з бананом – банан.
Для виготовлення продукції підприємство використовує лише високоякісну сировину та інгредієнти, акцентуючи увагу на українських натуральних продуктах від місцевих виробників. М'ясо, риба, овочі, зелень, молочні продукти та спеції надходять від перевірених постачальників, які гарантують їх свіжість та безпечність. Використання вітчизняних складників дозволяє підтримувати українську економіку, зберігати природний смак та корисні властивості заморожених напівфабрикатів ТМ «Добра кухня», а також забезпечувати високу якість страв, що смакують, як домашні.
Широкий асортимент та різноманіття смаків напівфабрикатів є важливими складовими при виборі продуктів харчування. Споживачі мають можливість обирати серед великого розмаїття страв: від традиційних вареників та пельменів до більш цікавих варіантів напівфабрикатів. Широка лінійка продукції, яка налічує понад 70 видів заморожених напівфабрикатів, полегшує життя любителів ТМ «Добра кухня», забезпечуючи швидкий та зручний спосіб приготування смачних та поживних страв.
ПЕРЕВАГИ ПРОДУКЦІЇ
Українці обирають продукцію торгової марки «Добра кухня» з кількох ключових причин, які зумовлюють її популярність та довіру споживачів протягом уже 20 років діяльності на ринку цього смачного бренду. В чому ж основні переваги продукції ТМ «Добра кухня»?
1.Висока якість сировини
Компанія ТМ «Добра кухня» ретельно обирає постачальників та використовує лише найкращі інгредієнти для виготовлення заморожених напівфабрикатів. Це гарантує безпечність та відмінний смак кожного продукту
2.Доступні ціни
Завдяки закупівлі сировини за оптовими цінами та ефективному управлінню виробничими процесами, виробник заморожених напівфабрикатів «Добра кухня» має можливість запропонувати свою продукцію за конкурентними цінами, зберігаючи високу якість.
3.Різноманітність асортименту
ТМ «Добра кухня» пропонує широкий вибір заморожених напівфабрикатів, які здатні задовольнити смаки навіть найвибагливіших споживачів.
4.Дотримання традиційних рецептів
Підприємство пишається тим, що вдається зберігати та популяризувати українські кулінарні традиції, поєднуючи їх із сучасними підходами до виробництва. Це дозволяє створювати продукцію, яка по-справжньому смакує, як домашня.
5.Зручність та економія часу
У сучасному динамічному світі завжди не вистачає часу, відтак заморожені напівфабрикати ТМ «Добра кухня» стають ідеальним рішенням для тих, хто хоче швидко, корисно та смачно поїсти, не витрачаючи багато часу на приготування страви.
ДЕ ПРИДБАТИ ПРОДУКЦІЮ?
Сьогодні «Добра кухня» – це виробництво заморожених м’ясних напівфабрикатів, що працює з оптовими покупцями у різних регіонах України. Продукція ТМ «Добра кухня» представлена у Волинській, Львівській, Рівненській, Київській, Закарпатській областях. У Волинській області діє мережа фірмових магазинів, більшість з яких розміщені у м. Ковелі.
Засновники компанії «Добра Кухня» обрали цей вид діяльності з великої любові до смачних українських страв. Їхнє прагнення зберегти та популяризувати українські кулінарні традиції стало основою для створення підприємства, яке вже 20 років успішно виробляє високоякісні заморожені напівфабрикати.
Адреса потужностей виробництва:
м. Ковель, вул. Грушевського, 75а
тел.: +380996245751, +380639388718, +380687906296
instagram @dobra_kuhnia/
«Стереотипи і хибні уявлення про напівфабрикати все ще дуже поширені. Однак ми, як і ви, любі споживачі, маємо родини та друзів. І ми всі хочемо, щоб вони харчувалися якісними, корисними і смачними стравами. Прагнемо, щоб на наших столах завжди булисвіжідомашні страви. Але в світі, якийдинамічнорозвивається, більшучастину часу ми проводимо на роботі, приділяючименше часу для себе, своїхдітей та в ціломувідпочинку в сімейномуколі. Ціна на нашізамороженінапівфабрикатипід брендом «Добра кухня» єпрозорою та доступною. Ми дбаємо про свою репутацію, тому маємо власне виробництво і прагнемо пропонувати нашим клієнтам найкращі умови з мінімальною націнкою, зберігаючи високу якість продукції. Наша мета – змінити ваше ставлення до напівфабрикатів! Ми хочемо позбавити людей від неякісних продуктів, які підривають довіру до цього різноманітного і цікавого сегменту їжі. Ми прагнемо запропонувати нашим клієнтам просту, але здорову, смачну і ситну їжу, приготовану за перевіреними домашніми рецептами. Ми полегшуємо ваше життя, пропонуючи натуральні, домашні напівфабрикати, які потребують лише розігрівання, варіння, запікання або смаження».
З любов’ю колектив «Добра кухня»
Опубліковано: журнал "People UA" #2(57) літо 2024